Sisustussuunnittelija Liisa Järvisalo

liisa-etusivu

Uutisia Sisustustoimisto Huoneen asiakkaille!

Pidän taukoa sisustussuunnittelusta ensin kesäloman ja sitten opetustyön merkeissä, joten en tällä erää ota vastaan uusia toimeksiantoja.

Ilmoittelen tulevaisuudessa muutoksista kotisivuilla ja Facebookissa!

Ja vielä, lämmin kiitos kaikille ihanille asiakkailleni koko Sisustustoimisto Huoneen toiminta-ajalta! Teitte suunnittelutyöstä aina mukavaa ja mielenkiintoista!

——

Olen 38-vuotias kahden lapsen äiti ja nautin luovasta sisustussuunnittelutyöstä, jota olen tehnyt vuoden 2013 alusta lähtien yrityksessäni. Sysäyksen lähteä kouluttautumaan ja kehittämään itseäni alalla, sekä lopulta tekemään siitä itselleni ammatin, sain oman talon rakennusprojektin suunnitteluvaiheessa. Sisustussuunnittelijana kokemusta on karttunut monipuolisesti pienemmistä ja suuremmista suunnittelutöistä, taulujensijoittelusta remontti- ja rakennusprojekteihin.

Sisustussuunnittelussa minua inspiroi tila ja miten saada sen parhaat puolet esille ja käytäntöön. Toimivuus ja esteettisyys sekä niiden välinen tasapaino ovat lähtökohtana suunnittelussani. Koti ei saa olla hankala ja asumisen helppous on tärkeä osa viihtyvyyttä.

Toinen tärkeä inspiraation lähteeni sisustussuunnittelijana on asiakkaani ja heidän mieltymyksensä. Joskus uudistetaan kokonaisvaltaisesti tilan tunnelma asiakkaan haaveiden mukaiseksi ja toisinaan luodaan asiakkaan tärkeille esineille ja kalusteille sellainen ympäristö, jossa ne pääsevät kauniisti ja edukseen esiin. Minulle on erittäin tärkeää, että lopputulos on asiakkaan näköinen ja olen osannut luoda tilasta kokonaisuuden, jonka asiakas tuntee omakseen, mutta johon olen tuonut suunnittelijana selkeästi omat ideani ja näkemykseni.

Suunnittelijana en tyydy kompromisseihin, vaan haluan löytää juuri sen oikealta tuntuvan ratkaisun – olosuhteet ja budjetti huomioon ottaen. Oikeanlaisen ilmeen lisäksi kiinnitän erityistä huomiota tuotteiden hyvään hinta-laatusuhteeseen.

Jos etsit sisustussuunnittelijaa, jonka toiminta-alueena on Turku ja lähiseutu, ota yhteyttä ja kerro toiveistasi, niin sovitaan suunnittelu- tai neuvontakäynti. Kesäaikaan tarjolla suunnittelukäynnit myös Raumalla ja sen ympäristössä. Myös pääkaupunkiseudulle suunnittelukäynti on mahdollinen läpi vuoden. Muun Suomen osalta toteutan sisustussuunnitelmat yksilöllisesti netin kautta tapahtuvana etäsuunnitteluna. Tutustu etäsuunnittelupalveluun tästä.

Kuvia suunnittelemistani sisustuksista voi nähdä Referenssit-sivulla. Lisäksi asiakkaiden kokemuksia Sisustustoimisto Huoneesta löytyy yrityksen facebook-sivulta. Oman kotini sisustusjuttuja sekä suunnittelukohteiden edistymistä pääsee katselemaan Kotiolotila-blogissani sekä Instagramissa. Tervetuloa lukemaan, katselemaan ja kommentoimaan!

Juttulinkkejä:

TS Koti 24.1.2017, videohaastattelu ja juttu kodistani:

http://tstv.fi/video/32377

http://koti.ts.fi/sisusta/kotikaynti-valoisa-koti-liedossa-luonnon-lahella/

 

Kotiolotila-Blogi